Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Κάτι τέλειωσε..και κάτι αρχίζει

Ξεκίνησα αργά. Ούτως η άλλως η μέρα της επιστροφής είναι χαμένη από χέρι, οπότε είπα τουλάχιστον να την κερδίσω εκεί που ήμουν και να φτάσω εδώ κατευθείαν για ύπνο. 
Ταξίδευα μόνη μου. Έπιασε κι ένα ψιλόβροχο που στο δρόμο πάνω κάπου ήταν και χιόνι. Ήταν όμορφα ταξιδάκι. Μοιράστηκα τη μοναξιά μου με πολλές διαφορετικές μουσικές. Από Killers μέχρι Monica κι από Θηβαίο μέχρι Χατζηγιάννη.
--Παρεπιπτόντως οι 2 τελευταίοι έχουν πολύ ωραία κομμάτια στα τελευταία τους Album. Από Χ#γιάννη θα πρότεινα το Ανάποδα κι από Θηβαίο το Μη χαθείς--
Κλείνω την παρένθεση.. Απόλαυσα λοιπόν το ταξιδάκι μου σκαλίζοντας για 100ή φορά τα αγαπημένα μου αυτά τραγουδάκια. 
10 μέρες εκτός..και το μυαλό μου ήταν υπερφορτωμένο με εικόνες. Εικόνες που έπρεπε να τακτοποιηθούν και να πάρουν μια θέση μέσα στο μυαλό μου. Στιγμές που τώρα έχουν μείνει απλά ως εικόνες.  Είχα πολλά να σκέφτομαι οπότε η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα. 
Όταν γυρνάς από κάπου, λες πάντα.. "πω πω .. τι γρήγορα που πέρασαν οι μέρες!"
Κι από την άλλη μέσα σε αυτές τις λίγες μέρες που νιώθεις ότι πέρασαν πιο γρήγορα από όσο έπρεπε, έχεις ζήσει κι έχεις νιώσει τόσα πολλά που φαντάζει μήνας!
Τσιτώθηκα και με κάτι πριν φύγω.. φορτώθηκα και από τη μοναξιά της επιστροφής και του ταξιδιού ..που μου'φυγαν δάκρυα.. Δεν ήταν λύπης. Ούτε καν ξέρω τι ήταν, πάντως μετά από λίγο ανακουφίστηκα. Ένιωσα πολύ πιο ξαλαφρωμένη.
Τώρα σπίτι. Μόνη μου.. τακτοποιώ σκέψεις και πράγματα κι επανέρχομαι σ'αυτό που λέω καθημερινότητα.

Πέρασα όμορφα.. κι ευχαριστώ όποιον συνέβαλε σε αυτό.

Καλή χρονιά, με υγεία.

4 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

ο δρόμος της επιστροφής πάντα μοιάζει πιο σύντομος από τον δρόμο του προορισμού. σαν την ανηφόρα κατηφόρα. το σιντί της μόνικα είναι εκπληκτικό! καλή χρονιά! με ήχους και διαδρομές.

SeekY είπε...

Έχει φοβερό ήχο η κοπελίτσα -μονικα- .. Πριν 10 μέρες την είδα και Live κι έπαθα..
Χροιά..συναίσθημα..πάθος.. απίστευτη!

ολα θα πανε καλα... είπε...

Kαλό μεσημέρι και καλή χρονιά,έστω και με ένα μήνα σχεδόν καθυστέρηση.Εδώ την πίττα τους οι διάφοροι σύλλογοι την κόβουν μέχρι και τον Φεβρουάριο,οπότε...είμαι ακόμα επίκαιρη!
Ο Θηβαίος μου αρέσει πολύ,μου αρέσει να τον ακούω με τον πρωϊνό μου καφέ καμιά φορά.Ο Άμλετ της Σελήνης...εκπληκτικός!
Φαίνεται πως πέρασες καλά λοιπόν!Μακάρι έτσι να κυλήσει και ο υπόλοιπος χρόνος,με όλα τα καλά.

SeekY είπε...

Σ΄ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα ότι καλύτερο.

"..Τι ζήλεψες τι τα 'θελες τα ένδοξα παρίσια..."

Κουράστηκα να ψάχνω το "παρίσι" μου..δε θέλω να το ψάξω. Θέλω να το ζήσω σε αυτά που έχω γύρω μου. Κουράστηκα να μην αρκούμαι από αυτά που έχω.