Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Play..or STOP!?

Σκεφτόμουν ένα τραγουδάκι που άκουσα προχτές σε μια πολύ όμορφη στιγμή. Τόσο όμορφη που ένα αδιάφορο μέχρι τώρα σε μένα τραγούδι το έκανε να φαίνεται τέλειο. Είπα να βάλω να το ακούσω. Να δω αν όντως είναι τόσο ωραίο. Το άκουσα..μία...δύο..τρεις φορές..
Σφίχτηκα. Συνειδητοποίησα ότι το στομάχι μου έγινε κόμπος. Κόμπος που ήταν τόσο ωραία εκείνη η στιγμή; Κόμπος που ήταν απλά μια στιγμή; Πραγματικά δεν ξέρω. Ξέρω μόνο ότι ένα τραγούδι τόσο όμορφο(τελικά) έκανε το πρωινό μου να μοιάζει τόσο άδειο και μουντό.
Και μετά αναρωτήθηκα.. είναι ωραίο τελικά να σου βγάζουν τόσα συναισθήματα τα τραγούδια;
Δε με χωράειο ο τόπος.. και αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να κάνω μια βόλτα..να πάρω αέρα. Νιώθω ότι και βαθιά που αναπνέω δεν παίρνω όσο αέρα χρειάζομαι. Πνίγομαι.
Το πιο περίεργο...; Θέλω να το ξαναακούσω το τραγούδι αλλα φοβάμαι.. Δε μ'αρέσει αυτό που μου προκαλεί..
Play or Stop?

7 σχόλια:

tovenito είπε...

ριπίτ. μέχρι να το βαρεθείς και να ανακαλύψεις καινούργιο

strange attractor είπε...

play με τα χίλια! όλα αυτά τα συναισθήματα που προκαλεί ένα τέτοιο τραγούδι υπάρχουν ήδη μέσα μας και αυτό απλά τα βοηθά να εξωτερικευτούν κάπως.. είναι αυτή η γλυκιά μελαγχολία..νομίζω αξίζει να το ξανακούσεις!

SeekY είπε...

Οπότε τι;
Repeat..και ας το να..Play!;
Άντε να δούμε..

b|a|s|n\i/a είπε...

οπότε να το τραγουδήσεις με τον δικό σου ρυθμό

maria είπε...

τραγούδα με πάθος να δείς τι συναισθήματα θα σου προκαλέσει.

oldschool1914 είπε...

σαν προλογο να σου πω οτι λογω δουλειας οδηγαω πολλες ωρες..και ερχομαι στο 8εμα...ακουω πολυ ραδιοφ.λοιπον...πριν καποιες μερες πηρα χαμπααρι οτι τα καψουροτραγουδα που μονιμος παιζουν μου ριχνανε την ψυχολογια...σε σημειο ...ασχημο.οποτε ΛΕΩ εγω..αν σε χαλαει τοσο..ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ υπαρχουν και ευχαριστα τραγουδια ικανα να βγαλουν ευχαριστα συναισ8ηματα.

#lockheart# είπε...

δε μπορουμε να γυρισουμε το χρονο πισω..με τη μελωδια της μουσικης..μεταφερομαστε σε ολους αυτους τους "σκοτεινους"τοπους.
νιωθεις..πονας..γελας..μελαγχολεις.play...λοιπον...αν το σταματησεις..σιγουρα θα το ακουσεις αλλου..δυστυχως τιποτα δεν ειναι ανωδυνο στις θυμησες του παρελθοντος..καλη μου...